HATSUKOI SUSHI&WOK

HATSUKOI SUSHI&WOK Hat Sukoi

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1158 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Hatsukoi Sushi&Wok. Meer weten? Ontdek meer

5 mei 2022 om 21:17 Rotte zalm + haar in de sushi
3 mei 2022 om 19:57 Top en lekker. warm!!
27 apr 2022 om 13:16 Hier bestel ik minstens 1x per maand en het is altijd in orde. De dragon eyes zijn zonder meer de beste van heel Antwerpen. Altijd voldoende saus en stokjes erbij en bezorging is altijd snel
22 apr 2022 om 22:02 Today was not up to standard. Avocado was turning brown and fish wasn’t very fresh. We have come to expect more from hatsukoi.
22 mrt 2022 om 20:25 Sushi is not the best I have eaten in Antwerp. Edame beans were hard and not salty enough
13 mrt 2022 om 22:24 Fresh, delicious sushi! Very quick service! We will order again for sure. Thanks for the clean and good service.
28 feb 2022 om 22:18 The best food!!! Always delicious
25 feb 2022 om 8:35 De levering was erg vlot op het afgesproken uur, en zeer vriendelijk. Van de sushi zelf had ik meer verwacht, kreeg betere revieuws als onze vast sushi stek, maar alles leek net wat minder verfijnd en vers te zijn. Zeker niet slecht, maar niet super.
24 feb 2022 om 19:46 Alles was vers en het was super lekker!
22 feb 2022 om 21:52 Sushi was matig van smaak; bovendien was in de combo de gefrituurde rol naast de sashimi gezet waardoor deze halfgaar was. De andere koude sushi was ook al wat warm. De teriyaki rund zwom in een wat stroperige saus. Yakitori kipspies was lekker
22 feb 2022 om 6:22 De sushi was super lekker! Alles was vers en het personeel was heel vriendelijk!